Un minor care datora bani unui interlop din Constanţa, salvat în timp ce încerca să sară de pe podul de la Murfatlar

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost prins de un poliţist exact in momentul în care a vrut să se arunce de pe podul de la Murfatlar.

Tânărul ar fi recurs la gestul extrem pentru că ar fi datorat bani unui interlop din Constanţa şi ar fi primit un ultimatum pentru suma respectivă.

Un tânăr a fost salvat în ultima clipă de un poliţist

În plină noapte, un tânăr a sunat la 112 că intenţionează să se arunce de pe podul de la Murfatlar. O echipă de poliţişti s-a deplasat la locul respectiv în câteva minute şi au observat un tânăr care intenţiona să-şi pună capăt zilelor.

Loading...

Poliţiştii au vorbit cu el, încercând să îl convingă să renunţe la gestul extrem, însă, la un moment dat, tânărul s-a desprins de bara de care se ţinea, încercând să se arunce, însă exact în acel moment, un poliţist a sărit şi a reuşit să-l prindă pe tânăr.

Poliţistul nu i-a mai dat drumul decât atunci când băiatul a fost în siguranţă.

Ambulanța sosită la faţa locului l-a transportat pe tânărul respecriv la Spitalul de Psihiatrie din Palazu.

În fața polițiștilor, nu și-a justificat fapta însă, potrivit unor surse tânărul ar fi fost amenințat de un interlop căruia îi era dator, precizează replicaonline.ro.

Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More