UN BĂTRÂN DE 83 DE ANI DIN IAȘI A AGĂȚAT O PUȘTOAICA DE 18 ÎN PARCUL COPOU. CE S-A ÎNTÂMPLAT CÂND AU AJUNS ÎN DORMITOR

Pofta de viață nu ține cont de vârstă, iar asta se poate spune și în cazul unui octogenar din Iași căruia i-a căzut cu tronc o tânără de 18 ani. Bătrânul a observat-o pe aceasta în parcul Copou și, simțindu-se în putere și stăpân pe sine, i-a făcut o propunere… indecentă pe care fata a acceptat-o.

Dar, cum se spune, la pomul lăudat să nu te duci cu sacul. Cei doi au ajuns în locuința bătrânului, numai că fata nu a acceptat să întrețină relații s3xuale cu acesta. Totuși, s-a gândit că nu poate părăsi casa cu mâinile goale, așa că i-a furat bărbatului – atunci când acesta nu era atent – 18.000 de lei. Ana Maria T. va fi supravegheată de inspectorii de probaţiune timp de şase luni, după o decizie luată recent de Judecătoria Iaşi.

Loading...

„După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii s3xuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei“, se arată în motivare.

Octogenarul i-a dat tinerei 200 de lei pentru a merge să cumpere băutură. Ana Maria a cum­părat whisky, suc şi ţigări şi s-a întors, însă tot nu a vrut să facă s3x cu bătrânelul. În schimb, „profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat“, mai arată judecătorii, conform ziaruldeiasi.ro.

Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More