Trei microbi dintr-o femeie

Trei microbi dintr-o femeie discuta:
Primul:

loading...

„Eu traiesc în gura, deoarece în fiecare zi o perie curata de 2 ori.”
Al doilea spune:

„Eu locuiesc în ureche, vine un tampon de bumbac în fiecare saptamâna, si curata.”
Al treilea spune:

„Eu locuiesc în vagin si aproape în fiecare noapte vine unul cu capul chel pricajit, care nu stie daca vrea inuntru sau în afara, si la sfirsit imi umple casa de voma!

Primul:
„Pe idiotul ala il cumosc si eu!”

Un cuplu este invitat la un bal mascat.
Ea, acuză o durere mare de cap şi rămâne acasă, soţul îşi ia costumul şi pleacă la petrecere singur.
Soṭia, după ce a dormit o oră, simţindu-se mai bine, decide să meargă şi ea la petrecere sigură, deoarece soţul nu îi cunoaşte costumul, vrea să se distreze urmărindu-l pe acesta. Ajunsă la serbare, îşi vede soţul mascat, dansând şi pipăind toate tipele cu care s-a întâlnit. Se decide deci să vadă până în ce punct poate să ajungă soţul ei cu distracţia aşa că se aşează lângă el, încercând să îl seducă.
In fine, el nu rezistă şi o atrage într-o cameră întunecoasă şi fac un amor nebun. Fără să îşi spună nimic şi fără să îşi dea jos măştile cei doi se despart.
Ea, fuge acasă şmechereşte, îşi ascunde masca şi se bagă în pat ca să vadă cum se comportă el când ajunge acasă. Când el soseşte, ea se face că abia s-a trezit şi îl întreabă cum a fost la petrecere. El îi răspunde: “ca de obicei, ştii că mă distrez foarte bine.”
Cum ea insistă, îl întreabă dacă a dansat mult.
El: – “Iţi jur că nu am dansat deloc. Cum am ajuns acolo m-am întâlnit cu Pietro, Antonio, Giovanni şi cu alţi prieteni şi am urcat la mansardă să jucăm cărţi, aşa că am jucat poker toată noaptea, nici măcar nu am auzit muzica, deşi cred că a fost o petrecere specială, pentru că tipul căruia i-am împrumutat costumul meu mi-a spus că s-a distrat la nebunie!!!”😂😂😂😂😂😂😂😂

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More