Polițistul care l-a filmat pe consilierul irascibil a primit mai multe amenințări

Agentul care l-a filmat pe consilierul unui deputat PSD din Prahova în timp ce acesta fusese oprit de poliție, și înjura oamenii legii, s-a ales cu roțile de la mașină tăiate.

Potrivit unor surse judiciare, polițistul din. Păulești, care l-a filmat pe fostul consilier a unui deputat. PSD, a fost amenințat. În noaptea de marți spre miercuri, un bărbat a tăiat cu un cuțit două roți ale mașinii parcate în fața casei agentului.

Agentul se afla în concediu, și a putut observa mașina din care a coborțt bărbatul și a reușit să rețină și o parte din numărul de înmatriculare. Omul legii a anunțat .Politia din Prahova , iar aceștia au demarat o anchetă.

Consilierul  a fost filmat de polițist

Un consilier al unui deputat. PSD a fost oprit de polițiști pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii la adresa oamenilor legii, și i-au aplicat o amendă de 2.875 de lei. De asemenea, permisul de conducere i-a fost luat. Polițistul care l-a oprit pe consilier a filmat întreaga scenă, iar aceasta a devenit imediat virală pe Internet. În urma incidentului, deputatul. PSD, Laura Moagher, a confirmat că Lucian Rădulescu era consilierul său și a anunțat că a întrerupt legătura cu el.

Redactie

Descriere Autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *