Poliţist înjunghiat cu copilul în braţe și soţia de mână, la Suceava

Un poliţist de la Trupele Speciale din Suceava a fost înjunghiat în timp ce era cu copilul în braţe şi cu soţia de mână. Un tânăr l-a urmărit şi l-a atacat din spate, chiar în centrul oraşului, după un mic conflict pe care l-au avut în parc. Agentul a fost rănit la mână, dar a apucat să predea copilul mamei care a fugit.

Atacul barbar a durat mai puţin de două minute şi a fost filmat de camerele de supraveghere din oraş. La ora 20 şi 42 de minute, poliţistul îmbrăcat în civil iese din parc împreuă cu soţia.

În braţe, agentul îşi ţine copilul într-un ham special. Bărbatul este atacat din spate de un individ înarmat cu un cuţit în timp ce aştepta culoarea verde a semaforului.

În timpul altercaţiei, poliţistul apucă să predea bebeluşul soţiei care se îndepărtează speriată. Iar el, cu câteva mişcări precise, reuşeşte să-l pună la pământ pe agresor şi să-i confişte arma.

Loading...

Poliţistul lucrează la Trupele Speciale din Suceava de zece ani, dar era în timpul liber când a fost agresat. Cu câteva minute înainte, a avut o mică altercaţie cu tânărul violent. Îl observase în timp ce abordase doi tineri care stăteau pe o bancă şi, pentru că era recalcitrant, a intervenit. Individul l-a urmărit însă din umbră şi s-a năpustit asupra lui ca să se răzbune.

Cele două victime agresate iniţial, un tânăr de 19 ani din oraşul Cajvana și o tânără de aceeași vârstă din orașul Milișăuți, au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru cercetări – Corina Dumitraș, purtător de cuvânt IPJ Suceava

Atacatorul a reuşit să fugă după lupta cu agentul, dar a fost prins şi imobilizat mai târziu de colegii acestuia. Tânărul este cunoscut ca om al străzii cu antecedente penale şi a fost reţinut. Va fi cercetat pentru trei infracţiuni de loviri şi alte violenţe. Poliţistul a fost rănit la o mână dar este în afara oricărui pericol.

Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More