O tânără de 22 de ani a murit în timpul s3xului cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder

O tânără de 22 de ani a murit în timpul unui act sexual cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Bărbatul a fost audiat astăzi şi a declarat instanţei de judecată că moartea tinerei a fost un accident, nu o crimă, pentru că femeia i-a cerut să o strângă de gât pentru a simţi mai multă plăcere.

loading...

Bărbatul a declarat în faţa Instanţei că este nevinovat, pentru că tânăra i-a ceurt să o strângă de gât în timpul sexului, iar moartea ei a fost un accident. După ce a încheiat partida de sex, bărbatul a lăsat trupul neînsufleţit al tinerei la el în apartament pentru a se duce la o altă întâlnire cu o fată cunoscută tot pe Tinder.

Grace Millane a fost văzută ultima oară în viaţă de cunoscuţi cu o zi înainte de aniversarea ei, în decembrie 2018, în Auckland, Noua Zeelandă.

Tânăra a fost sugrumată de partenerul sexual, până a început să-i curgă sânge pe nas.

Bărbatul de 27 de ani care a pledat în faţa Curţii Supreme nevinovat a petrecut o oră după ce a constatat decesul tinerei, căutând pe Internet care sunt cele mai bune modalităţi de ascundere a unui cadavru, apoi s-a uitat la filme porno pe telefon şi în cele din urmă a făcut poze părţilor intime ale fetei decedate. Ziua următoare bărbatul a cumpărat o valiză pentru a pune cadavrul în ea şi a o îngropa într-o pădure îndepărtată.

Apoi şi-a cumpărat un echipament de curăţare pentru a şterge urmele de sânge din apartamentul său, potrivit judecătorilor.

Avocatul bărbatului a declarat astăzi în instanţă că toutul a fost un accident, nu o crimă: „Este important de ştiut că ambii şi-au dorit intensificarea plăcerii în timpul sexului. Moartea fetei a fost un accident.

Pe de altă parte, procurorul care se ocupă de caz susţine că toate demersurile pe care bărbatul de 27 de ani le-a făcut după ce tânăra a murit, sunt indicii unei crime. Ancheta este încă în desfăşurare. Încă nu se ştie ce pedeapsă va primi bărbatul de 27 de ani.

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More