O bătrână din Târgu-Jiu, încuiată în casă de fiica sa! Femeia, vânătă la un ochi, iese pe geam și le spune trecătorilor că îi e foame

O bătrână de 80 de ani din Târgu Jiu iese la geam şi le spune vecinilor că îi e foame. Fiica şi nepoata o încuie în casă, femeia fiind flămândă zile în şir.

loading...

Un caz înfiorător a ajuns în presa locală din Gorj, după ce o tânără a postat pe Facebook mai multe fotografii şi o poveste de-a dreptul dramatică. O bătrână de 80 de ani din Tg. Jiu e abuzată de propria fiică şi de nepoată, susţine tânăra carea postat şi care e vecina celor trei.

„Am tot ezitat să vă scriu, dar deja mă doare prea tare tot ce văd. Vis a vis de blocul meu, față în față mai exact, la etajul 4, stă o bătrânică de 80 și ceva de ani, împreună cu fiica ei și cu nepoata ei care e prin clasa a 8-a, cred. Acestea o bat și o maltratează pe bătrânică non stop, drept urmare acum când a ieșit pe geam am rămas mută.

E desfigurată! Are ochiul drept și gura în partea stângă vinete… Când ele sunt la serviciu, respectiv la școală, o țin închisă doar în dormitor, fără mâncare (Îmi povestea pe geam că îi e foame) nu am văzut-o niciodată cu ea pe afară… femeia suferă enorm.”, spune vecina, care menționează că în vară ar fi vrut să cheme poliția când bătrânica ar fi vrut să se arunce pe geam. Polițiștii ar fi certat-o și i-ar fi spus că aceasta are probleme psihice.

Informaţiile au fost preluate de Gorj Domino şi publicate, în speranţa că o autoritate a statului va lua măsuri şi va reuşi să o scape pe bătrână de calvarul pe care-l trăieşte.

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More