Mario Iorgulescu, scârbit de România: „N-am de ce să mă întorc la falsitate şi la bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burta goală“

Accidentul mortal provocat de fiul lui Gino Iorgulescu putea fi evitat, dacă Mario era lăsat să trăiască în Elveţia, acolo unde a terminat liceul.

Mario Iorgulescu a fost scos din ţară pentru tratament, după ce a provocat un accident mortal pe Şoseaua Chitilei, însă rămâne în atenţia presei.

Mai nou, ies la iveală postările sale de pe site-urile de socializare, care vorbesc despre starea mintală şi emoţională a acestui băiat cu grave probleme comportamentale. Reporterii de la spynews.ro au găsit un mesaj dur pe care Mario l-a publicat în 2016, pe când se afla în Elveţia. Sursa citată a notat că, la vremea respectivă, fiul lui Gino Iorgulescu era la liceu, la Lugano.

Ce a scris Mario Iorgulescu?

*Mă tot întreba lumea: „în ţara când mai ajungi?“. Nu, mulţumesc, am foarte puţini prieteni adevăraţi în ţară, printre care sunt părinţii mei şi vărul meu Erwin. În rest, toţi sunt mai devreme sau mai târziu falşi…Eu nu mai vreau să trăiesc o viaţă falsă…Nu am de ce…

*Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate.

*Îmi cer scuze anticipat faţă de cei care nu sunt incluşi în acest mesaj. Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus, le mulţumesc din suflet părinţilor mei pentru oportunitatea asta şi cam atât am de spus, îmi cer scuze încă o data faţă de oamenii care nu sunt parte din categoriile menţionate mai sus. O zi bună va doresc tuturor.

Redactie

Descriere Autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *