Lovitură dură pentru Mirela Vaida, după scandaul cu Emily! Simona Gherghe se întoarce în televiziune?

Subiectul Vulpița și Viorel ține toopul audiențeor de câteva luni bune, însă de când Emily Burghelea a spus în direct că Veronica este bătută de Viorel, fanii emisiunii s-au răzvrătit. Acum, Emily este ăn centrul atenției și toți o cataloghează ca fiind o eroină, chiar dacă a plătit scump pentru adevărul ei.

Acum, fanii emisiunii care a fost prezentată vreme de mai mulți ani de Simona Gherghe, sunt revoltați și scriu pe rețelele de socializare că fosta prezentatoare nu ar fi acceptat acest circ atâta timp la televizor.

Simona Gherghe se întoarce în televiziune?

Mirela Vaida este aspru criticată că îi ține pe Vulpița și Viorel în emisiune, iar fanii ar vrea revenirea Simonei Gherghe în emisiune. Astfel, internauții se gândesc dacă nu cumva Mirela Vaida va fi inlocuită cu Simona Gherghe.

Mesajul Simonei Gherghe înainte de a părăsi lumina reflectoarelor

Simona Gherghe s-a restras de pe micile ecrane pentru a se ocupa de educația micuților ei. Vreme de mai multe lluni, fosta prezentatoarea a încercat să îmbine viața de familie cu cea profesională, dar oboseala și-a spus cuvântul.

În momentul în care a luat decizia de a pleca din televiziune, Simona Gherghe și-a anunțat fanii printr-un mesaj emoționant.

Simona Gherghe se întoarce în televiziune?

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine.

Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe” a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Redactie

Descriere Autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *