Fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu

Rezultatele ADN confirmă că Alexandra Mâceşanu a fost ucisă. Oasele din curtea criminalului sunt ale fetei, familia ei a fost anunţată oficial.

loading...

„Ministrul Justițieie l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă”

La scurt timp, unchiul fetei, Alexaxandru Cumpănaşu, a pus însă la îndoială acest rezultat şi a anunţat pe Facebook că va cere realizarea unei expertize internaţionale.

Tot vineri, la 8 zile de când Alexandra a sunat la 112 și a implorat să fie salvată, anchetatorii au demarat o nouă operaţiune de proporţii şi au găsit noi probe concludente.

Procurorii și ofițerii veniți de la București au verificat iarăşi casa și curtea lui Gheorghe Dincă, dar și împrejurimile. Așa au descoperit telefonul Alexandrei.

Unchiul fetei a explicat apoi în detaliu: „99,8% din markeri atestă faptul ca ADN-ul este al Alexandrei. Luni va ieşi un alt raport preliminar cu noi markeri care vor atesta lucrul acesta 100%.”

Procurorul de caz a luat la cunoştinţă de rezultatele raportului vineri seara, în jurul orei 21:00.

Cumpănașu a anunțat vineri seara că autoritățile l-au anunțat pe vărul său de rezultatele expertizei ADN: „Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă”.

„Oameni buni ai acestei ţări care ne-aţi fost alături. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu. Am eşuat. Nu am reuşit să salvez viaţa acestui minunat copil. Dacă aş fi aflat cu câteva ore mai devreme măcar de la ora 21:00 joi.. Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIŢIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ţine de mine. Şi voi răscoli tot acest sistem cu orice preţ”, a scris unchiul Alexandrei pe Facebook.

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More