Declarațiile nemților înaintea partidei cu România: “Românii nu se pot apropia de valoarea noastră”

Presa din Germania a analzat parcursul României până în acest moment la Euro și sunt de părere că tricolorii nu le pot pune probleme nemților.

loading...

România U21 va disputa, joi, semifinala Campionatului European din Italia şi San Marino, contra Germaniei U21. Meciul se joacă joi, de la ora 19.00, la Bologna, când se anunță temperaturi de 40 de grade.

„Jucătorii români nu se pot apropia din niciun punct de vedere de valoarea Germaniei, dar au de partea lor un as important, miile de suporteri. Aceştia au creat la fiecare meci o atmosferă incredibilă, punând o presiune uriaşă pe adversar şi împingând jucătorii spre rezultate putin aşteptate” a scris publicaţia Kicker.

Naţionala de tineret a României s-a calificat în semifinalele EURO U21, după 0-0 în ultimul meci din faza grupelor cu Franţa. În urma acestui egal, România a terminat pe primul loc grupa C, cu şapte puncte, urmată de Franţa, cu acelaşi punctaj, dar cu un golaveraj mai slab. Naţionala noastră s-a calificat direct în semifinale, în timp ce Franţa merge mai departe fiind cea mai bună echipă de pe locul secund din cele 3 grupe. Italia, țara organaizatoare, a fost eliminată.

Naţionala României şi-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Echipa naţională de fotbal a participat ultima oară la Jocurile Olimpice de vară în 1964, tot la Tokyo.

În penultimul act, România va întâlni Germania, joi, de la ora 19:00, la Bologna. În cealaltă semifinală se întălnesc Spania şi Franţa.

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More