Cumpănașu, susține că a găsit-o pe Luiza Melencu în Italia

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale de duminică, a transmis live pe Facebook și a intrat în direct la mai multe televiziuni, vineri seara, susținând că investigatorii pe care i-a angajat au reușit să o găsească pe Luiza Melencu.

În acest timp, DIICOT a declarat pentru Libertatea că nu există informații că tânăra despre care Gheorghe Dincă a afirmat că a ucis-o este în viață, în Italia.

Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul, afirmând că are confirmarea familiei Melencu.

”Am găsit-o pe Luiza Melencu. Dacă am găsit-o pe Luiza sigur este și Alexandra alături. Avem și filmări și poze. Știm unde se află. Din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și autorităților de acum încolo. Acum aveam confirmarea familiei Melencu că fata din film este Luiza”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, care a prezentat o imagine cu o fată brunetă, cu părul lung, dar cu bandă pe ochi.

Tot în cadrul unei intervenții în direct, la RTV, mama fetei de 18 ani, despre care Gheorghe Dincă a afirmat că a ucis-o după ce a luat-o cu mașina la ocazie, a spus că a văzut o înregistrare cu o tânără care se prostitua și care avea trăsături similare. Totuși, a completat ea, imaginea nu era clară.

Loading...

”Este vopsită brunetă. Nu se vede clar. Se oprește o mașină cu doi bărbați lângă ea și o întreabă cât este tariful. Ea spune 30 de euro. Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați o întreabă dacă e fata care apare la televizor. Imaginea nu este clară. Am văzut-o din telefon în telefon. Dar asemănări are. Eu ca mamă, spun că sunt diferențe la nas”, a declarat femeia adăugând că filmarea a fost făcută undeva în Genova.

DIICOT: Nici un indiciu, pe nici un canal

Libertatea a luat legătura cu oficiali din cadrul DIICOT, care au afirmat că procurorii nu au primit nicio informație în acest sens, nici în Italia, nici în alt sens.

„Nu am primit informații, pe niciun canal de comunicare, că ar exista indicii cu privire la posibila găsire a fetei”, au spus sursele citate.

Luiza Melencu este în continuare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Persoane dispărute.

Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More