Cum s-a cunoscut Cove cu Florentina Ene. Cine a fost prima șotie a celebrului prezentator TV

Celebrul prezentator Cove a vorbit despre cum s-a cunoscut cu Florentina Ene, actuala lui soție, la o petrecere. Cei doi susțin că nu a fost dragoste la prima vedere dar, în cele din urmă, și-au dat seama că au multe lucruri în comun.

Înainte de mariajul cu Florentina, prezentatorul TV a fost căsătorit cu Maria Movileanu, care în urmă cu mai mulți ani i-a adus acuzații grave.

Cum s-a cunoscut Cove cu Florentina Ene

În căsnicia pe care o are cu Florentina Ene, Gabriel Coveșeanu susține că a avut parte de mai multe momente dificie dar peste care au trecut.

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat.

Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună.

Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Cove la un moment dat.

După trei ani de relație, actorul și prezentatorul TV și-a dus partenera de viață la altar în anul 2013. Aceștia au împreună doi băieți. Cove mai are un copil din primul mariaj pe nume Bogdan.

„Ne-am reîntâlnit, ironia sorții, la aceiași prieteni. Prima dată fusese ziua de naștere a ei, a doua oară a lui. Și de data asta, altfel. Eu singură, el proaspăt divorțat. Am fost umă­rul potrivit. Sincer, nu eram o fană.

Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, spunea Florentina Ene acum ceva vreme pentru okmagazine.ro.

Florentina Ene este de profesie medic și are o clinică privată în Capitală pe care o conduce alături de sora sa.

Cine este Gabriel Coveșeanu

Gabriel Coveseanu s-a născut pe 4 septembrie 1974. Cove este actor, este absolvent al Academiei de teatru și film, iar că să fie mai modern, are un master la Academia de studii economice în mamagement.

După ce a absolvit IATC-ul s-a angajat la teatrul Ion Creanga. L-a remarcat zâna surprizelor, Andreea Marin și l-a cooptat pe Cove la Surprize surprize, emisiune de largă audiență la TVR.

Actorul este căsătorit cu Florentina Ene din 2013 și au împreună doi băieți. Înainte de acest mariaj, Cove a fost căsătorit cu Maria Movileanu cu care un băiat pe nume Bogdan.

Redactie

Descriere Autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *