Cu cât este vândută o fată din Caracal pentru a fi trimisă „la produs” peste hotare

Caracalul este una dintre principalele zone care furnizează carne vie pentru piața prostoituției din Occident. Fetele sunt racolate sau răpite și livrate ca niște produse.

Dacă nu există o conexiune probată între Gheorghe Dincă și vreo rețea de trafic, există, însă, o legătură între acțiunea DIICOT – FBI din Craiova și traficul de fete din Caracal. Iar legătura este chiar ”Rechinul”, arată „Libertatea”.

S-a vorbit în ultimele zile despre dosarul din 2012, când o rețea de trafic de minore din Caracal, condusă de Bogdan Daniel Marinel, zis ”Cocoș”, a fost trimisă în instanță de DIICOT. „Libertatea” a descoperit, în zecile de volume, un nume surprinzător: ”Rechinul”.

”În această perioadă, inculpatul Bogdan Daniel Marinel a prezentat-o pe minoră unei persoane căreia i se spunea „Rechinul” care era interesat să cumpere fete în vederea exploatării sexuale, însă datorită prețului prea mare cerut de inculpatul Bogdan Daniel Marinel, respectiv suma de 2.000 de euro, acesta și-a manifestat intenția de a o cumpăra pe cealaltă tânără pe care o exploata sexual pe nume S.”.

Loading...

Până la urmă, ”Rechinul” a găsit o marfă care valora 2.000 de euro. Dacă va vorbi ”va fi bătută și omorâtă” Pe lanțul trofic al interlopilor, ”Rechinul” era superior ”Cocoșului”.

Liderul din Craiova își fonda chiar atunci rețeaua de trafic internațională și ducea deja fetele în străinătate. De altfel, în momentul arestărilor din 25 iulie 2019, DIICOT amintea că ”Rechinul” și-a pornit businessul de carne vie și carduri în 2012.

Citește tot articolul aici

Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More