Ce poartă Kim Kardashian în loc de sutien. Nu o să îţi vină să crezi la ce trucuri apelează vedeta

Kim Kardashian este una dintre cele mai apreciate şi urmărite persoane publice din lume. Aceasta este obişnuită să vorbească cu fanii săi pe diferite teme, iar de această dată le-a arătat admiratoarelor sale, cu ajutorul unui model topless, cum reușește ea să aibă un decolteu de invidiat pe covorul roșu fără să mai apeleze la banalul sutien.

loading...

Cunoscută pentru look-urile sale nonconformiste, Kim Kardashian a purtat de-a lungul timpului ținute destul de îndrăznețe, care necesitau foarte multe ore de pregătire și produse pe măsură.

Kim a avut numeroase look-uri cu rochii decoltate și sânii la vedere, iar acum a explicat cum a reuşit să atragă toate privirile fără să folosească banalul sutien.

„Banda asta adezivă este extrem de delicată. Nu îți agață pielea ca altele”, a scris ea pe Instagram, explicând că banda sa adeviză nu afectează nici zona sensibilă a sfârcurilor.

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More