Ce i-a făcut șoferul de TIR din imagine acestui tânăr, pe care l-a găsit pe marginea străzii, la ieșirea din Șimleul Silvanei

La ieșirea din localitatea Șimleul Silvaniei, un șofer de TIR a avut surpriza de a vedea, pe marginea drumului, un tânăr. Acesta era ghemuit și tremura, pe trotuar, iar șoferul nu a putut trece, cu indiferență, mai departe. Apoi a povestit întreaga întâmplare pe pagina de socializare. Astfel, o altă tristă poveste de viață a fost cunoscută de foarte mulți oameni. 

loading...

Tânărul, scrie șoferul de TIR era vânăt de frig, plângea și se ruga să nu fie bătut încă o dată. Dorea să ajungă la Nusfalău, iar șoferul a menționat că, dacă nu poate lăsa un câine în frig, atunci nu are cum să abandoneze un om.

“L-am găsit ghemuit si tremurând pe un trotuar la iesirea din Simleu, spre Nusfalau. Zice ca la casa aia a lucrat toata ziua si noaptea l-a scos afara. E cu noi in mașină, l-am lasat sa se încălzească, e vânăt de la frig. Plange si ne roagă sa nu-l batem si noi ( nu stiu cine l-a mai batut). Locuieste in Nusfalau intr-un loc fara curent dar nu vrea sa il ducem acolo ca îl bate fratele lui. Nu las un câine în frig, nu pot lasa nici un om. I-am luat sa mănânce, dam ture de oraș cu el pana mananca si se mai încălzește. Cere intr-una sa-i dam ceva de lucru si sa-l lasam sa doarmă. Am avea de lucru pentru el dar nu avem unde sa-l culcam. Vrem sa-i plătim o camera de hotel macar in seara asta dar nu-l primește nimeni… Ne cere numarul de telefon al unui domn ce lucra la bariera, zice ca dansul il lăsa sa doarmă în masina lui până dimineața.

Are 35 de ani, i-a ars casa, nu are părinți iar sora lui a murit anul asta lovita de tir in autogara . E intr-o ușoară stare de ebrietate, dar e liniștit. Stiu, ca nu-i bine si toti vrem sa judecăm asta, dar hai sa ne gandim ca pentru unii oameni, asta e ultima lor solutie sa uite in ce lume s-au nascut. Si nici măcar asa, oamenii nu merita sa moară de frig, ai nimanui, in strada”, a scris șoferul de TIR în partea de înce put a mesajului postat.

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More