Casnicia perfecta

Un cuplu celebru a ajuns sa sarbatoreasca 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un jurnalist se decide sa le ia un interviu:

– Imi spuneti si mie cum se face ca de 50 de ani de cand sunteti impreuna nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?

– Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre.

Loading...

La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut amandoi. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm: „Prima data”. Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala: „A doua oara”.

Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat si a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal si ca trebuie sa consulte un psihiatru.

Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm: „Prima data”. A fost prima si ultima data cand ne-am certat..

Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More