Bancuri tari cu blonde

O blonda îsi ia o slujba la domeniul public. Trebuia sa vopseasca banda de pe mijlocul unui drum de tara. Seful ei îi spune ca se afla în perioada de proba si trebuie sa vopseasca cel putin 2 kilometri pe zi, daca vrea sa-si pastreze serviciul. Verificand la sfarsitul zilei, el vede ca în prima zi facuse 4 kilometri, dublu fata de medie. A doua zi a fost putin mai dezamagit, pentru ca blonda nu vopsise decat 2 km. Se gandeste ca oricum asta e media si trece cu vederea. Dar a treia zi, cand blonda vopsise doar 1 km, îi spune:
– Ce problema ai? Vreo boala, vreo defectiune a echipamentului? Ce te opreste sa faci 2 kilometri pe zi?
– Stiti, cu fiecare zi sînt din ce în ce mai departe de galeata!

O blonda ramane a doua oara gravida, vine la sotul ei si îl întreaba: – Draga, acum trebuie sa ne casatorim din nou?

loading...

Profesorul le spune studenţilor: – Aerul curat, respiraţia adancă omoară mulţi germeni ai bolilor. – Domnule profesor, întreabă o blonda, dar cum să-i facem să respire adînc?

Două blonde aşteaptă autobuzul în staţie. – Ce număr de autobuz aştepţi? întreabă o blondă. – 9, răspunde cealaltă. – Eu aştept numărul 3, spune prima blondă. La un moment dat în staţie apare autobuzul 39. – Ce bine, mergem împreună acasă! spune prima blondă.

O tânără blondă se teme că soțul ei are o aventură. Nervoasa, merge la un magazin de arme si cumpara un pistol. A doua zi vine acasă si iși găseste soțul în pat cu o roșcată frumoasă. Scoate arma din poșetă și o ține in dreptul capului ei. Soțul sare din pat, implorând și rugând-o să nu se împuște. Blonda isterică îi spune soțului: „Taci…tu ești urmatorul!”

2 blonde se întîlnesc, una dintre ele spune: Anul acesta Crăciunul va pica într-o zi de vineri! Cealaltă spune: sper să nu fie pe data de 13!

O blondă se urca într-un taxi și îi zice șoferului: – Nu am bani să vă platesc drumul dar am o urgenta! – Bine rezolvăm noi cumva! zise taximetristul.
Cam după 5 km de cand pornisera la drum, taximetristul opri mașina si scoase o pătură din portbagaj. – Hai! Pune-te jos! – Domnule nu pot face asta! Am un soț și 2 copii acasa! – Și eu am o soție, 3 copii si 15 iepuri! Hai, adună lucerna!

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More