Au arestat-o pentru că este prea sexy

O mai țineți minte pe tânăra blondină care a fost arestată pe stadion, la Super Bowl 2020, duminică, atunci când a sărit gardurile de protecție și a alergat pe jumătate dezbrăcată pe stadion? Tânăra a și-a dorit un moment de celebritate, și l-a avut… din plin! 

loading...

Cunoscuta influenceriță Kelly ”Green” Kay, care face ravagii pe rețelele de socializare cu imaginile super-sexy pe care le postează, a fost eliberată din închisoare.

Sexoasa Kelly Kay a fost arestată la Hard Rock Stadium și acuzată de delict. În momentul în care polițiștii au pus-o la pământ, Kelly a încercat să se opună. A fost luată pe sus, la propriu, de doi bărbați solizi, iar în acel moment blondina și-a ridicat fusta și a tras de lenjeria intimă, lăsând la vedere fesierii. A fost eliberată, după ce s-a plătit cauțiunea de 1000 de dolari, potrivit The Mirror.

Pe rețelele de socializare, blondina primește zilnic comentarii și aprecieri de la internauți. Cei 336.000 de utilizatori îi urmăresc îndeaproape ”creațiile” sau, mai bine spus, selfie-urile foarte hot!

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More