Profesoară reţinută, după ce a întreţinut relaţii intime cu elevul ei. Femeia, acum însărcinată, venea la şcoală înarmată, în Florida

O profesoară în vârstă de 41 de ani din Florida a fos arestată după ce ar fi întreţinut relaţii s.xuale cu elevul ei de 15 ani, dar şi pentru că ar fi venit înarmată la şcoală. Mai mult decât atât, femeia este acum însărcinată.

Heiry Calvi, profesoara acuzată că a întreţinut relaţii intime cu adolescentul este însărcinată, potrivit anchetatorilor, relatează Daily Star. Un raport al poliţiei arată că femeia din Florida se confruntă cu mai multe acuzaţii grave după ce a avut o relaţie inadecvată cu adolescentul şi ar fi fost găsită chiar cu o armă asupra sa, totul în timpul orelor de curs. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost arestată zilele trecută, iar poliţiştii transmit că adolescentul a refuzat să ofere informaţii despre ce s-a întâmplat între el şi profesoară. „Când am vorbit cu el a negat că ar fi fost victimă. El ne-a spus că nu a fost violat de profesoară”.

Cu toate acestea, colegii băiatului care au fost audiaţi în acest caz, spun că ar fi văzut mai multe imagini pe telefonul mobil al adolescentului. În filmările respective apărea alături de profesoară, întreţinând relaţii intime. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a confirmat că femeia este însărcinată în opt luni, dar a transmis că nu poate spune cu exactitate cine este cu adevărat tatăl copilului.

Conducerea şcolilor din regiunea Miami-Dade confirmă că femeia a fost profesoarăla Centrul John I Smith din oraşul Doral, dar fusese relocată într-o locaţie alternativă şi nu mai preda în şcoala respectivă din luna martie, când au apărut primele acuzaţii. „Şcolile publice din regiunea Miami-Dade sunte complet revoltate după arestarea care implică un comportamentinadecvat al angajaţilor. Districtul va începe procedurile de desfacere a contractului de muncă, iar profesoara va fi împiedicată să caute un loc de muncă pe viitor în sistemul nostru şcolar”, se arată în comunicatul şcolii. Femeia a fost reţinută cu o cauţiune de 19.000 de dolari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *