Nu știu cum să-ți spun

– Salut, Claudiu. Nu știu cum să-ți spun că nu vreau să te superi pe mine. – Ce s-a întâmplat? – Aseară, în Vamă, m-am sărutat cu sora ta pe plajă. – Bă, ești prost? Eu n-am soră. – Păi, atunci, cine era gagica aia brunetă cu blugi mulați și geacă de piele?
-Ala e varul Costica!

Ginerele, intr-o dimineata, cu un ton lingusitor: – Vai, dar ce bine aratati azi, mama soacra! Ai putea poza unui pictor chinez… – Ce amabil esti, Ionele draga! Dar de ce tocmai unui pictor chinez? – Pentru ca ei, de obicei, picteaza dragoni, balauri si tot felul de alte lighioane…

-Știți… soțul meu este plecat în misiune în Afghanistan… nu știu cum să vă rog… Tipul cu zâmbetul până la urechi, îi răspunde: -Spuneți doamnă, orice… -Mă gândeam dumneavoastră și cu mine… dacă nu vă cer prea mult… – Sigur că da, doamnă! spune instalatorul. Orice! -Mă gândeam… poate mă ajutați dumneavoastră să mut frigiderul din hol în bucătărie…

Nevasta pentru batraneţe
Vorbesc doi moşi trecuţi de 70 de ani: – Cum nu ţi-e ruşine, măi Ioane, ai trăit 50 de ani cu femeia ta şi acum la bătrâneţe na, ţi-ai luat una tânără de 20! – Ce-nţelegi tu Gheorghe, de o soţie bătrână trebuie să ai grijă – ba o doare capul, ba dă-i pastilele de inimă, ba trebuie să o duci la baie, nu ai somn!… Cu asta de 20 de ani e altfel. Ea seara pleacă şi se întoarce dimineaţa… şi dormi aşa de bine!

Cadou pentru nevastă
Nevastă-mea tot încercă să-mi sugereze ce-şi doreşte pentru următoarea aniversare. Mi-a spus: – Vreau ceva roşu, ce ajunge de la 0 la 100 în trei secunde. I-am dăruit un cântar şi atunci a început cearta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *